Cautare

4681 de rezultate pentru "mircea sandu" (2.79 secunde)
Sandu Tanase Chiru: ... Sandu Tanase Chiru: ... Sandu Tanase Chiru: Daca ma duc la ambasada ar insemna sa ma bat cu sorosistii, cu toate ca aici nu prea e loc de asa ceva, oricum voi fi singurul Tania Bercuci:
In acest sens liderul acesteia, Sandu Traian, a declarat ca initiativa privind solicitarea de candidaturi din partea societatii civile dovedeste deschiderea partidului catre oamenii valorosi care, desi nu sint aliniati politic, vor avea un cuvint greu de spus in Parlamentul European.
La rindul sau presedintele Organizatiei Judetene PLD, Sandu Traian, a declarat ieri ca Partidul Liberal Democrat are un proiect de crestere a nivelului pensiei medii la valoarea de aproximativ 65% din valoarea salariul mediu net pe economie. "Cam acesta era raportul existent in 1989", a precizat Sandu Traian.
Vicepresedintele PLD Gabriel Sandu le transmite parlamentarilor PRM si PC, intr-o declaratie politica, provocarea sa semneze motiunea de cenzura pe care liberal-democratii intentioneaza sa o depuna impotriva Guvernului.
Conducerea PD-L discuta, la aceasta ora, in Biroul Permanent National, lista ministrilor din viitorul Executiv, in cursa pentru ocuparea unui post intrand, in urma negocierilor din interiorul formatiunii, prim-vicepresedintele Adriean Videanu, Gabriel Sandu si Theodor Paleologu.
Un studiu recent citat de Dumitru Sandu, sociolog si profesor la Universitatea Bucuresti, arata ca românii care se intorc in tara folosesc câstigurile din strainatate pentru a-si achita mai intâi datoriile, apoi cumpara case, masini, electrocasnice, iar pe locul trei al prioritatilor se afla investitiile in educatia copiilor.
“Efectele migratiei fortei de munca sint benefice pentru economia Romaniei, cu conditia ca aceasta sa fie temporara si fondurile aduse in tara sa fie investite”, a declarat la rindul sau sociologul Dumitru Sandu.
Agentia Regionala de Protectie a Mediului (ARPM) a gazduit ieri un seminar de monitorizare a aplicarii planului regional de gestionare a deseurilor la care au participat directorul executiv al institutiei, Carmen Sandu, directorii agentiilor de mediu din subordinea ARPM, precum si reprezentantele firmei de asistenta a planului, Cristina Dumitrescu si Alina Oberdorfer.
Preturile apartamentelor vechi se vor reduce cu 30% pana la finele anului viitor, in timp ce locuintele noi se vor scumpi cu aproximativ 5%, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, Georgiana Sandu, directorul departamentului rezidential din cadrul firmei Neocasa Real Estate.
Ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, va pune in aplicare programele strategice privind Tehnologiile Societatii Informationale. ... Astazi, este important sa gasim solutii pentru propriile noastre probleme cauzate de criza utilizand avantajele importante aduse de Tehnologiile Societatii Informationale si a crea locuri de munca", afirma ministrul Sandu.
Participantele s-au lasat rasfatate intr-o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*, in timp ce primavara si vara s-au regasit in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital Plant, a carui ingredient de baza este uleiul organic din Floare de Mac, in gustul indraznet al berii Redd's precum si in delicioasele clatite gatite special de Dana Savuica si Chef Sandu Carpen in tigaia Tefal Panda.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
Familia Cristian, adica sotii Sandu si Laura Cristian si fiul lor, Leonardo, de sapte ani, participa la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... Blanurile pe care le gasiti la standul familiei Cristian sunt de calitatea I, asa cum ne asigura Cristian Sandu.
Ar putea fi emis cod portocaliu Ion Sandu, directorul ANM, a anuntat, vineri, in cadrul Comitetului de Urgenta intrunit la Palatul Victoria, ca in noaptea de vineri spre sambata este posibil sa fie instituit cod portocaliu deninsori si viscol in mai multe judete.
Maia Sandu, aflata joi la Paris, unde s-a intalnit cu presedintele Emmanuel Macron, sustine ca Republica Moldova conteaza pe sprijinul Frantei pentru primirea statului de tara candidata la UE.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a sustinut un discurs in Parlamentul Romaniei, unde a atras atentia ca pentru Rusia nu exista nici limite, nici reguli, asa ca "cu totii suntem in pericol". ... Spre Nistru, spre Prut?", a spus Maia Sandu.
Sandu de 42 de ani si P. ... Sandu, P. ... Sandu a fost condus la sediul de politie in vederea continuarii cercetarilor, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.
Maia Sandu refuza o candidatura la alegerile din Romania. ... Intr-un interviu pentru TVR 1, Maia Sandu a declarat ca scopul ei este sa duca Republica Moldova in Uniunea Europeana.
Maia Sandu a cerut sisteme de aparare antiaeriana in cadrul conferintei de securitate de la Munchen. Maia Sandu: "Cand ne uitam la ce face Rusia in Ucraina, neutralitatea nu ne poate apara." Jenas Stoltenberg:
Joe Biden s-a adresat in timpul discursului sustinut la Varsovia si Maiei Sandu, presedinta Republicii Moldova, cerand audientei aplauze pentru ea. ... Doamna presedinte Sandu, suntem mandri sa stam alaturi de dumneavoastra", a spus presedintele Statelor Unite.
google-analytics.com